Crema de carabassa feta per la mestra de música Amalia. (23 de gener de 2015)
Esperem que vos agrade:
Precalentem el forn a 180 º.
Quan arriva la temperatura hi possem mitja carabassa sense pelar a coure dins del forn.
Mentre está la carabassa al forn anem sofregint ceba i porro (puerro).
Quan estiga tot cuinat afegim la carn de la carabassa i hi triturem en la termomix o en la turmi afegint sal, pebre, una mica de nata i formatge (a ser possible gouda).
Una vegada triturat, ho bollim i servim decorant-lo amb tomaquets secs en oli tallats en jualiana i un ou escalfat.
Per fer l'ou hem de ficar una cassola amb aigua al foc, se li afegix una mica de llima i quan estiga bollint remenem l'aigua de l'olla i com està movint-se trenquem un ou i el deixem caure dins de la cassola. S'arreplega amb una escumaera i llest.
Una abrassada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.